Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Стойчеви 57-62 ООД - За нас

Стойчеви 57-62 ООД - Добрич - за нас 
 
Превърнете Вашето стопанство в модерна Европейска индустрия.

Чудесната комбинация от ефективност, качество и цена – това ще откриете при нас – Стойчеви 57-62 ООД. От сърцето на Златна Добруджа - за Вас, предприемчиви българи.
 
Ние сме частна компания, създадена от предприемчиви и авангардно-мислещи стопани. За разлика от останалите фирми в бранша, нашата фирма притежава и безценният практически опит от работата на полето – сред многобройните и многолики проблеми на българския земеделец, арендатор, агроном… Преди да започнем масирана продажба на една машина, ние я подлагаме на множество тестове в земите, обработвани от нашата компания.
 
Ние знаем Вашите проблеми. Ние ги познаваме отвътре и в дълбочина, защото... Ние - това сме Вие!
 
При нас ще откриете всичко необходимо за разцвета на Вашето стопанство – от торачки и пръскачки, през трактори – 35-290 кс до зърнокомбайни и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработващи машини; телескопични товарачи с всички необходими приставки; съвременни машини за картофо- и зеленчуко-производство; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и тороразпръскващи единици. Нашата компания е единствен оторизиран дилър за тракторите Zetor в България, за прикачния инвентар на UNIA и за директните сеялки на Great Plains USA.
 
Разполагаме с резервни части на склад за всички по-известни марки селскостопанска техника и осигуряваме навременна доставка по каталог. По време на усилената жътва, нашите специалисти са сред Вас, на полето. Вашите кадри ще бъдат обучени в сервизната ни база, ще имат възможност да обменят опит и знания с колегите ни от чужбина.
 
 
Най-сериозните и лоялни клиенти на компанията имат честта да посетят на живо фабриките на нашите партньори от чужбина, да видят как и с какви технологии се изработват машините, с които работят.
 
 
 
Стойчеви 57-62 ООД е изключителен представител за България на:
 
 
-Zetor – Чехия – европейски лидер в производството на трактори

-Грейт Плейнс Манюфакчъринг – САЩ – лидер в производството на сеялки за директна сеитба

-УНИЯ – Полша – лидер в производството на селскостопански машини и инвентар за предсеитбена обработка

 
 
В портфолиото на Стойчеви 57-62 ООД ще откриете всичко необходимо за функционирането на Вашето модерно европейско стопанство - от торачки и пръскачки, през трактори до зърнокомбайни и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработваи машини; телескопични товарачи с всички необходими приставки; съвременни машини за картофо- и зеленчукопроизводство; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и тороразпръскващи единици.